گیلان/ زراعت چوب در ۴۲ هزار هکتار از اراضی ملی و مستثنیات گیلان

تاریخ انتشار : 1400/07/10 - ساعت انتشار: ٠٩:٣٢ - گروه خبری : اخبار قدیمی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان، با بیان اینکه در حال حاضر در سطح ۱۲ هزار هکتار از اراضی ملی زراعت چوب داریم، گفت: حدود ۳۰ هزار هکتار از اراضی مستثنیات نیز تحت پوشش زراعت چوب قرار دارد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان، با بیان اینکه در حال حاضر در سطح ۱۲ هزار هکتار از اراضی ملی زراعت چوب داریم، گفت: حدود ۳۰ هزار هکتار از اراضی مستثنیات نیز تحت پوشش زراعت چوب قرار دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها و مراتع به نقل از ایسنا- میرحامد اختری با اشاره به وضعیت زراعت چوب در استان گیلان، اظهار کرد: برنامه ششم توسعه استان گیلان را برای زراعت چوب در ۶۶۰۰ هکتار از اراضی ملی متعهد کرده است.

وی با اشاره به عقبماندگی چند ساله از برنامه، افزود: طی یک سال و نیم اخیر این مهم در استان عملیاتی شده است؛ البته نیاز چوبی استان و کشور بسیار فراتر است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان، با بیان اینکه در حال حاضر در سطح ۱۲ هزار هکتار از اراضی ملی زراعت چوب داریم، گفت: حدود ۳۰ هزار هکتار از اراضی مستثنیات نیز تحت پوشش زراعت چوب قرار دارد.

اختری، گیلان را قطب صنایع سلولزی دانست و تصریح کرد: به خاطر وجود کارخانجات مهم صنایع چوب، پالتسازی، ام.دی.اف، فیبر، تخته و... گیلان به پرمصرفترین استان کشور در حوزه چوب تبدیل شده است.

وی نیاز چوبی گیلان در سال را حدود چهار و نیم میلیون مترمکعب دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۸۰۰ هزار مترمکعب از محل زراعت چوب در اراضی ملی و مستثنیات و ۲۰۰ هزار مترمکعب از سایر موارد تامین میشود که معادل یکچهارم نیاز استان است و مابقی نیاز کارخانجات از طریق واردات تامین میشود.

مدیرکل منابع طبیعی گیلان، شهرستان شفت را عمدهترین ظرفیت زراعت چوب استان در سال جاری دانست و بیان کرد: سال گذشته شهرستان صومعهسرا محور زراعت چوب بود؛ شهرستانهای آستانه اشرفیه، رضوانشهر، تالش و لنگرود نیز دارای زراعت چوب هستند.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here