10 هزار پرونده تخریب و تصرف منابع طبیعی در کردستان ثبت شده است

تاریخ انتشار : 1400/05/13 - ساعت انتشار: ٠٨:٤٩ - گروه خبری : اخبار قدیمی

مدیرکل منابع طبیعی استان کردستان از ثبت 10 هزار پرونده تخریب و تصرف منابع طبیعی در عرصه منابع طبیعی استان تاکنون خبر داد.

مدیرکل منابع طبیعی استان کردستان از ثبت 10 هزار پرونده تخریب و تصرف منابع طبیعی در عرصه منابع طبیعی استان تاکنون خبر داد.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- سعدی نقشبندی در آیین تجلیل از جنگلبانان استان که بمناسبت روز جهانی جنگلبان در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد، اظهارکرد: در سه سال اخیر 126 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی در حوزه آبخیزداری هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه کردستان سرشاخه پنج حوزه آبخیز کشور است افزود: سرشاخه‌های سفیدرود، سیروان، زاب، کرخه و زرینه رود در کردستان قرار دارد.

نقشبندی تعداد ذخیره گاه‌های جنگلی استان را 36 ذخیره گاه و پارک جنگلی را 23 پارک ذکر کرد، عنوان کرد: مطالعات زیادی در بخش آبخیزداری انجام شده است، البته این مطالعات تنها 17 درصد عرصه‌های منابع طبیعی استان را تحت پوشش قرار داده است.

به گفته مدیرکل منابع طبیعی استان کردستان، در نزدیک به هزار و 134 هکتار از اراضی کردستان زراعت چوب در راستای حفاظت از منابع طبیعی انجام شده است.

 

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که مسئله خاک مهم‌تر از آب است و فرهنگ صیانت و پاسداری از منابع طبیعی باید به معارف عمومی بدل شود افزود: سیاست سازمان جنگل‌ها به سمت و سوی مشارکت مردمی می‌رود.

مدیرکل منابع طبیعی استان کردستان حفظ و حراست از جنگل‌ها و عرصه‌های منابع طبیعی را نیازمند بسیج عمومی و مشارکت تمام آحاد جامعه دانست.

وی جنگل‌ها، مراتع و منابع طبیعی را متعلق به آحاد جامعه دانست و گفت: همه موظفیم از عرصه‌های منابع طبیعی بخوبی حفاظت کنیم بطوریکه هم نسل امروز و هم آیندگان بتوانند از نعمت‌های خدادادی منابع طبیعی بهره‌مند شوند.
وی صیانت و‌حفاظت از جنگل‌ها و عرصه‌های منابع طبیعی را نیازمند فرهنگ‌سازی و مشارکت جوامع محلی و انجمن‌های مردم نهاد و اطلاع رسانی‌های تاثیرگذار رسانه‌ها دانست.

وی ضمن تقدیر از خدمات و زحمات شبانه روزی جنگلبانان در راستای صیانت از عرصه‌های منابع طبیعی گفت: جنگلبانان انسان‌هایی هستند که بدون هیچ گونه ادعایی از منابع طبیعی ، جنگل‌ها و مراتع استان حفاظت می‌کنند و‌در صورت بروز هر گونه آتش‌سوزی به کنترل و مهار آن می‌پردازند.

لازم بذکر است؛ در این آیین مستند ژی وای به کارگردانی و نویسندگی نگین احمدی اکران شد، همچنین از جنگلبانان نمونه استان تجلیل و قدردانی بعمل آمد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here